Tabungan

29 October 2013

Mami miss you so much

Semenyih dengan Seremban, tak jauh mana pun -- tapi sebab kelas sampai malam, maka idea untuk berulang-alik ke rumah adalah sangat tidak 'cool' a.k.a membuang masa a.k.a kelam-kabut. Atas nasihat Encik Suami, aku setuju untuk stay di hotel selama 2 malam.

Mungkin sesetengah orang akan cakap -- 2 hari je pun, bukan lama sangat pun. Woo woo woo wait a minute bro (bukan bro itu, kang kau orang salah faham pulek..kang tergolong dalam orang yang ----- pulek).. Maksud aku, nanti dulu nanti dulu, dengar cakap aku dulu.. Orang lain aku tak pasti macam mana, tapi buat aku yang hati lembik macam jelly ni, berpisah dengan anak aku adalah perkara terakhir yang aku seboleh-bolehnya nak buat. Kalau ada kursus, aku sanggup la nak heret dia ke mana pun. Cumanya, ni dah akhir tahun, mak aku pun dah tak ada cuti, jadi tak ada orang boleh mengasuh. Aku bab tinggal-tinggal anak ni, memang lemah sikit. Suami selalu marah aku, suruh kuatkan sikit hati bila kena out-station atau berkursus. Katanya sampai bila nak rasa macam ni bila mana kena pergi kursus. Haih. Entahlah. Tak tidur dengan Cha? Tak peluk Cha? Tak guling-guling dengan Cha sebelum tidur? :( Oke. Dah start rindu.....

Apalah Cha tengah buat sekarang ni.....?

Jam baru pukul 8.00 malam, kalau ikut rutin dia, dia akan duduk lepak depan tv tengok kartun.

Cha. Mami winduw.

Sent from my iPhone

2 comments:

  1. seriously bole rasa getar sebak itu sbb hati ku ini jugak lembik bak agar-agar terlebih air jugak bab tinggaikan anak ni wooo woooo

    ReplyDelete
  2. Sapalah tak sayang anak kan? :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...