Tabungan

15 June 2010

penangan lionel messi

aku tak minat bola..
tak pandai pun tengok bola..

tapi, semalam kat kedai mamak,
tengok argentina tengah main bola..
aku terus jerit "messi!!!"

wah kagum..
boleh aku kenal mamat tu!!
Encik Nazri, tak tahu ke kagum atau jeles, tapi ikut membulat mata tengok aku..
awak kenal messi?
wah soalan hahahaha..

akhirnya, semalam kat ipoh,
terus aku call Astro..
mintak masukkan channel Sport..
semata-mata nak tengok bola..
waka waka waka waka hey!!!!!

p/s ~
Ahmad Messi..
sedap gak nama tuh!!
waka waka waka :p

12 comments:

  1. wahhh akak advance dh skrg..
    heheheee~

    ReplyDelete
  2. siaran langsung dekat astro b.yond
    cenel sport x byk atau x de

    ReplyDelete
  3. bakal pemain malaysia dalam perot sis nampak nye...
    ;)

    ReplyDelete
  4. owhh...dah ada nama rupanya baby tu..letak jgn tak letak kak..

    tambah sikit..ahmad messi jamlus..

    ReplyDelete
  5. hahah.

    seee. jangankan messi, sampai team ghana pun akak boleh tengok kejap lagi.

    ReplyDelete
  6. uiksss
    jwbnyer bby minat bola lar nnt yer...
    hebat btl ek penangan messi..

    ReplyDelete
  7. messi nanti jadi cam maradona...

    ReplyDelete
  8. tu la best apa layan bola tapi harap argentian tak menang dengan german nanti

    ReplyDelete
  9. hihihi..... Ahmad Messi ? huhuuhu...lain dari yang lain

    ReplyDelete
  10. bagus2..nnt leh wat team bola & futsal.. hihi... leh ganti goalkeeper nie.. hihi

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...