Tabungan

18 February 2012

dah pandai buat suprise eh?

dekat Mid Valley sekarang ni, tengah ada Malaysia IT Fair.
dari 17 Februari hari tu, sampai 19 Februari nanti.

dengar cerita, barang-barang komputer murah la masa IT Fair nuh.
termasuk lah wishlist mak.... PSP.

mak memang teringin nak beli PSP.
lama dah.
maklumlah, mak ni, gamers la jugak kononnya.

kalau setakat Need For Speed, memang ehem ehem no problem.
apatah lagi game bodoh-bodoh macam Harry Porter nuh, memang khatam.
game CSI? no problem, mak suka.
apalagi jenis game, semua mak layan.

kecik2 dulu ada game DOOM tu kan.
layan jer.

senang cakap, kalau bagi mak game, mak leh duk diam, janji tak kacau sesape dah.

pendek citer,

balik dari kerja semalam, Encik Suami cakap dia ada beli something dari IT Fair tuh.

suami : cuba teka saya beli apa?

isteri : beli apa? tak pandai ah teka ngee..

suami : saya beli ni... (sambil tunjuk headset yang pakai bluetooth tu) nanti senang lah, masa drive dah takyah nak susah-susah jawap phone dah.

isteri : wah bestnya. untuk sapa tuh?

suami : untuk kita dua la. dua-dua leh configure kan. 

isteri : ada tengok PSP? murah tak?

suami : dah tengok dah... tapi saya rasa rugi la kalau beli PSP..

isteri : ooooooo....

isteri gi dapur nak kemas dapur sebab lusa dah nak kursus kat PD. tengah2 basuh pinggan teringat kereta tak park properly. masa nak gerak ke depan, suami tanya nak kemana. mak jawab la nak pi park kereta. then dia kata, takyah, biar dia tolong park kan...then dia suruh kte masuk bilik, tengok plug mesin basuh. mak pun pelik, masuk je la bilik, tengok2 atas katil ada ni....
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ok.
nangis jap.
terkejut wooo.
tak pernah dapat suprise cam gini.
wahhh.
merah lak tu.
semerah cintaku padamu encik suami awwwwww..
.
.
.
.
.
.
.
terima kasih sayang..
waktu menunggu tidak bosan lagi..
kemana pergi pun boleh bawak la ni :)



i.l.o.v.e.y.o.u.



5 comments:

  1. ,hehe (*_____*) best2..romantik sgt mummy vogue and papa hot. terbaik

    ReplyDelete
  2. beruntungnya badann... :)
    jemput ke blog sy http://hebatkan.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...