Tabungan

10 February 2012

What's Your Name Contest

tadikan, mak ronda-ronda, then mak terjumpa blog yang ada join contest ni.
dan mak rasa nak sangat masuk contest tu, tapi bila mak tekan link untuk join contest tu, mak jadi hampa, kerana sudah tamat tempoh contest.

owh sedih mak.

sebab mak rasa, kalau mak masuk contest tu, mesti mak menang.
*tamparpipilajulaju

poyo kan ko.

oke, mak conDIfen mak boleh menang sebab contest ni contest perihal nama.
atau omputih sebut 'What's Your Name Contest'.



haaa.

sure mak menang kan.
sebab nama mak Wanita.
Wanita Abd Mutalib.

oke. sila *tamparpipilajulaju lagik.

apa???
tak percaya nama mak Wanita.

owh.

silalah percaya anak-anak.

:)

'sebenarnya, mak sengaja taknak masuk, sebab mak nak bagik can orang lain menang'

ayat penyedap hati.

hahahahahaha.


3 comments:

  1. Salam~..
    hehe.. ha'ah, contest sy nie dh tamat mlm td.. huhu~.. owh, name wanita eh? name sy pun wanita gak, hihi~.. ^_^
    thanks utk entry nie, hehe.. >_<

    ReplyDelete
  2. HI, jom tukar2 blog nak? ni blog saye: http://health-wellness-nature.blogspot.com/.. see u k...

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...