Tabungan

13 March 2013

Tangan pegang stereng. Otak fikir ke lain.

It happened. To anybody.
Muka fokus memandu, tapi kepala otak dok fikir ke lain.
Especially, bila memandu - alone.
Lagilah macam-macam benda dok fikir.
Masa itulah idea untuk entri dalam blog mencanak-canak keluar.

Tapi bila dah masuk pejabat, duduk depan komputer, buka blog, pfftttttt! hilang semua idea.



grrr.


Sekian.



tengah fikir apa nak tulis dalam blog



7 comments:

  1. sama2.kalolah ada alat utk trus cpture idea2 tu...

    ReplyDelete
  2. haaaaaa... kes takde idea lah ni..

    ReplyDelete
  3. enjeru - ye lah dik. kalaulah ada kan. kadang2 bukak juga handset, note kan. tapi lepastu, dah tak reti nak susun ayat pula. hik hik.

    ReplyDelete
  4. kid - ye lah kid. takde idea la ni. tapi rasa nak update juga hehehe.

    ReplyDelete
  5. ekekekkeeee ada juga n3 utk up kan ;)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...