Tabungan

30 September 2011

Jom Tambah Follower!!

Ya.
Mak menunaikan kata-kata mak.
'Join contest, segmen, review', sepanjang hari ini.
Waka waka ey yah!!

Kali ini, mak 'join' segmen yang dibuat oleh Lulu Caldina.

Segmen Jom Tambah Follower.

Yuk, kita lihat peraturan-peraturan yang harus dipatuhi.

***


'Copy and paste' dari blog beliau.


Apa yang perlu korang lakukan?


Buat entri, ambik header Lulu-Pages yang lawa dengan jersey chelsea tu :), 
dan jangan lupa link kan ke entri ini yer......... beserta tajuk "Jom tambah follower".
Dah siap entri tu, letak link url kat ruangan komen yer...
Tarikh tutup, Jumaat ni, 3 petang...


***

Oleh itu...

1. Entri dengan tajuk tersebut dah dibuat.

2. Header dan 'link' kembali ke entri tersebut dengan tajuk yang ditetapkan.




3. Letak link URL kat ruangan komen.

***

Kata Lulu, semua blog yang 'join' akan dia jadikan sticky post dan ikut suka suki hati dia nak letak berapa lama pun. Sila letak lama sikit ya Cik Lulu.

Daaa :)


14 comments:

  1. singgah cni dari segmen lulu :) salam kenal

    ReplyDelete
  2. hye dear ! ryn singgah dari segmen cik LULU..
    nice blog..hehe..suke3 !
    btw, ryn sudaa follow cnie yerr :)

    ReplyDelete
  3. Salam kenal.. terjah dari segmen yang sama.. :-)

    follow awk :-)

    http://ihaveasweetsmile.blogspot.com/2011/09/segmen-jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. singgh cni dr sgmen cik lulu.. hai!!!

    ReplyDelete
  5. salam kenal..dah follow awak.

    singgah dari segmen "jom tambah follower" Lulu.

    Jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

    ReplyDelete
  6. wee~
    hai hai haiiii~~
    Fuzzy dtg singgah sini dari segmen Lulu..
    jum terjah blog fuzzy nak tak?
    tak follow pon takpe..
    kita nak kawan ngan awak je..
    salam perkenalan!

    ReplyDelete
  7. salam kenal...
    singgah & folo dari segmen LULU
    jemput singgah blog sy...;)

    :: www.sitiasiah84.blogspot.com ::

    ReplyDelete
  8. marina jalan2 dari segmen lulu....

    http://marinafazli.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  9. hai... saye singgah dari segmen lulu pages... Jom singgah blok saye plak... saye dah jadi follower awak... jom follow blog saye plak...
    http://ana-adni-collection.blogspot.com

    http://ana-adni-collection.blogspot.com/2011/10/jom-tambah-follower-by-lulu-pages.html

    ReplyDelete
  10. singgah dari segmen lulu... nak follow, tapi x jumpa button...

    ReplyDelete
  11. hello there blog owner . ame singgah here from the same segmen , Jom Tambah Follower by Lulu Caldina .

    ohh , if you have some time , jemput singgah blog ame ya . happy blogging :)

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  12. Datang merangkak dari segmen lulu^^
    Sory lambat serbu.huhu=.=
    Salam kenal yea :D
    Jemput singgah,

    http://zareliqaafiqa.blogspot.com/2011/09/jom-tambah-follower.html

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...