Tabungan

30 September 2011

Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita!!

Hari ini, mak nak join segmen-segmen, 'contest-contest', 'review-review',' bloglist-bloglist', sajo!

Boleh?!

Ok. Selesai mak ber-blog-walking all around this world, mak terjumpa dengan satu blog ini.

Beliau kata, siapa yang 'join' segmen ini, blog yang bertuah, akan dipilih untuk beliau buat 'review'.

Haruslah mak nak 'join' okey. Siapa taknak blog di-'review' oleh blogger yang dah banyak follower kan kan kan kan. Ihiks.

Jadinya, peraturan yang harus dipatuhi adalah seperti berikut.

.
.
.
.
.
.
.

***

'Copy and paste' dari blog beliau.



syarat - syaratnye :
1) mesti jadik follower blog eyryn <wajib yerr>
2) like sini kalau sudi. .  <tak wajib langsung>
3) buat entry simple bertajuk "Jowm Join Bloglist Eyryn Bercerita !"
4) copy header ryn kat atas dan letak dalam entry korang <link kan balik ke entry nie>
5) tag 2 orang blogger lain and pastikan diorang tahu yerr. .
6) hantarkan link entry korang dekat komen entry nie =)

***

1. Jadi 'follower'. Done!!




2. Like!! Done!!



3. Buat entri 'simple'. Doing!!


4. 'Copy header' dan 'link' semula ke entri tersebut. Done!!




5. Tag 2 orang. Sama aje orang mak hehe.


1. Mestilah adik mak, MENITI SENJA;
2. Kawan mak, CIK NINIE;
3. Owh adik mak juga, SHEMA SHIMOT;
4. dan sesiapa kawan-kawan yang nak join juga yuk!!



6. Hantar link entri. Done!! :)


***


Oke. 'Done second contest'. Weeeee.






5 comments:

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...