Tabungan

17 March 2011

thanks kepada yang menyinggah

as salam.

pertama sekali terima kasih kepada semua yang menyinggah selepas aku join segmen abang ben.
walau pun tak seramai yang aku harapkan macam yang aku nyatakan dalam entri terdahulu, namun tetap berterima kasih kepada semua yang menyinggah aku.
akan aku lawati kalian semua selepas ini InsyaAllah.

dan kepada sahabat ku ayu dari Citarasa Rinduan.
bukan daku tak suka kamu wahai sahabt.
nanti akan aku buat satu entri khas buat kamu.
tunggu tau.
jangan terkejut!! heee..

dan hari ini sebenarnya mood bekerja agak kurang.
Baby Q tak berapa sihat.
semalam cucuk vaksin pneumococcal *betul ke eja ni?*
so semalam dah start meragam, dan pagi ni meleleh air hingus kat hidung, and baru sat-sat pagi tadi kat nurseri badan dah panas. tapi memandangkan kami pun dah bersiap nak pergi kerja, kami bawak juga dia, letak jugak kat nurseri, cuma pesan pada ibu2 kat sana kalu dia bertambah tambah panas, silalah call mami dia yang tak keruan kat opis nih.

maka jadinya pagi ni agak mendung moodnya. bersamaan lah dengan awan yang mendung kat luar tu.


mami jangan risau ya.

p.s.
mana boleh tak risau :(

10 comments:

  1. dua tiga hari insya'Allah sihat la tu Baby Q kan?

    ReplyDelete
  2. comel nye baby Q...
    lama xsinggah sini.. bz keje kak..

    ReplyDelete
  3. kita main singgah singgah kan... suka tengok perkembangan beby yang sgt bolat matanya itu.. :)

    take care

    ReplyDelete
  4. Aslkm...
    wanita kenal kite tak...rase2 sekolah same kan..kan...
    sekolah kampung pasir putih ipoh...
    kite dh follow awak..

    ReplyDelete
  5. hehehe baby q ...
    tak takot ke kena jarum?

    ReplyDelete
  6. comelnya Qalesya...

    semoga cepat sihat ya..

    wanita,
    kalo nak make-over blog, contact kakyong >> kakyong72@gmail.com

    ReplyDelete
  7. memang risau la...
    permata hati jiwa raga...
    :)

    ReplyDelete
  8. memang la risaukan.. bb tu kecik lagi....bb ana pun mcm tu gak.. sat2 beringos... tak pa.. ini semua dugaan... buat mami terchenta...besok dah tua dia lak jaga cik ita..

    i follow u!!! r u follow me!!!comel la Q nih

    ReplyDelete
  9. 1st time dtg singgah jugak... hehehe... alo lo baby tak sihat ke??

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...