Tabungan

01 November 2011

CONTEST ANAKKU BERFOTOGENIK BERSAMA MAMAEMA


oke.
kasi can sama mak yang seteress ni untuk menenangkan fikiran ye anak-anak.

mari kita sertai Contest..
..
..
..
..
..
..


..
..
..


syaratnya mudah saja.

1) kenalah follow blog ini....

OK DONE!!
..
..
..



2) Copy dan Paste tagline (gambar anak dara dan teruna) kat atas tu dan letaklah kat entry contest korang. jangan lupa linkkan sekali.

..
..
..

DONE!!

3) Bagitahulah nama anak dan nama ibu/ayah yer.. umur anak juga.

OKE.

MAK LETAK GAMBAR DULU EKKK.


NAMA ANAK DARA NI IALAH QALESYA ALIA BINTI SYAIFUL NAZRI.

NAMA MAK WANITA BINTI ABD MUTALIB.

NAMA AYAH SYAIFUL NAZRI BIN GHAZALI.

16 NOVEMBER NI GENAPLAH UMUR NYA SETAHUN :)

..
..
..


4) korang mestilah tag kawan-kawan korang...lagi ramai lagilah meriah...sekurang-kurangnya dua orang.

OKE. MAK TAG CIK ROSE CUTE KITA NI.

DAN KAK ZEL KITA NI.

LARIKKK.


dah setel?

hantarlah komen kat entry contest ini

***

oke.selesai sudah.mari sama-sama berdoa kita menang sama-sama.
eh leh menang sama-sama ker?
heeee.

6 comments:

  1. Thanks tag...Dah join sudah hihihi

    ReplyDelete
  2. comelnyer headband tuh!!

    amani nak pinjam boleh x?
    ;)

    ReplyDelete
  3. alaaaaaaaaaaaaaaaaaa si tomei merahnyerr ye..:)

    ReplyDelete
  4. Chop! chop! namanya memang wanita ya!?

    ReplyDelete
  5. alahai comelnya...

    thanks sudi join contest ema..

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...