Tabungan

26 January 2012

bila isteri kawan baik curang....

apa kau orang akan buat ya? bila dapat tahu isteri pada kawan baik kamu curang??

nak bagitahu,
atau....
nak senyap saja biar dia tahu sendiri...?

semalam, kami suami isteri dengan si kecil bersenang-lenang, berehat-rehat sambil tengok movie 'The Dilemma'..

kredit to mr.Google
cerita dia pasal, sepasang kawan baik ni, memang dah lama lah berkawan baik, dari zaman universiti sampai bekerja...

alih-alih, salah seorang kawan baik ni dapat tahu yang isteri kawan baik dia tu, curang, ada affair dengan jantanggg lain.

dia dah serba salah lah, nak bagitau ke tak nak..

last-last dia pergi menyiasat sendiri, konon nak kumpul bukti supaya masa dia bagitau kawan baik dia nanti, ada bukti kukuh la kan.

tapi, alih-alih, penyiasatan dia tu, makan diri gak.

kau orang leh la tengok kat HBO, tengah tayang sekarang.
dah nama HBO, tayang berulang-ulang-ulang-ulang kali.
terlepas hari ni, besok boleh cuba lagik hee.

tapi itulah,
masa cerita tu dah abis, Encik Suami tanya, 'kalau awak tahu isteri kawan baik awak curang, awak cerita tak?'...

hmmmmmmmmmmmmmmmmmmm....
ada kawan mak yang curang, tapi mak tak cerita pun.


oppppppps!!

5 comments:

  1. laki curang ngan isteri laki banyak. aku pun buat diam je

    ReplyDelete
  2. hahahha memang ada pon mummy..xperlu laa kt nak sebok..kalau laki dia ok mesti da tau bini dia curang kan?:)

    ReplyDelete
  3. rumah uncle tiada astro... (malu)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...