Tabungan

31 January 2012

Segmen Jom Berkenalan Dengan Sahabat Blogger


dah lama tak join segmen kawan-kawan.
jadi, pada hari ini yang bermula dengan hujan dan jem teruk di Semenyih, mak dengan bangganya men-joinkan diri dalam segmen "JOM BERKENALAN DENGAN SAHABAT BLOGGER" dari blog adik kita ni "SHIEMA SUFIAN"..

cara-caranya mudah saja ya anak-anak.

satu.
anda mestilah menjadi warga Shiema Sufian dan meng-like page blog Shiema Sufian.


done!

dua.
Buat entry bertajuk "Segmen : Jom Berkenalan dengan Sahabat Blogger".

oke. sedang buat.

tiga.
Letak banner segmen ini di entry anda dan linkkan ke entry belog Shiema ini ye.



oke.done too.

empat.
Perkenalkan diri anda, nama, umur, dan sebagainya.

oke.
nama mak ialah Wanita Mutalib.
umur. hmm. hmm. mak udah tua. itu saja yang perlu kamu tahu hahaha.
mak tinggal di Selangor, bekerja di Putrajaya, asal dari Perak, kahwin dengan orang Perak juanya pun!! 
apa lagi yang sebagainya eh?
owh..
mak ada seorang anak kecil nama Qalesya Alia.
nah letak gambar sikitttt.


lima.
Publish dan tinggalkan link entry anda di ruangan komen blog Shiema.

oke done jugak.

p.s.
sapa-sapa nak join, klik ja banner tu ya. 
bukan klik gambar anak mak hee.


7 comments:

  1. dari segmen yng sme

    http://bakul2011.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dgn-sahabat.html#comment-form

    ReplyDelete
  2. Haii , Sy dri segmen yg sme . ^^ , Slmt bknalan yea ><

    http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  3. singgah dari segmen yg sama. Done follow sini
    my id: azilron_success

    do visit mine too
    misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  4. Singgah dari segmen yang sama ^_^ selamat berkenalan dan follow sini juga.

    http://lindosays.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. selamat berkenalan..^^
    dr segmen yg sama..nice to know u..
    comeynya dya..hehe..
    http://cikhusnasukaoren.blogspot.com/2012/02/segmen-jom-berkenalan-dengan-sahabat.html

    ReplyDelete
  6. salam ukhwah...
    dari segmen yang sama...

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...