Tabungan

07 December 2009

..Fresh Start..

aku juga ingin mencuba template baru..

tapi..

aku bukan orang yang bijak IT tetapi sebaliknya..

maka semua gambar2 terdahulu udah ilang..

ihiks ihiks..aku ngak pandai kengkawan sekalian..

harus dibuat semula mungkin..

p/s ~
sudah belajar dengan dek zara..tapi masih tak pandai..
maaf sayang..kakak mmg slow hahaha..

11 comments:

  1. hehehe~

    takpe kak~

    zara pun beljar bertatih2 dulu~

    =]

    ReplyDelete
  2. Kamooo..
    Salam takziah.
    maaflah kita ngak tau pung pasal ni.
    Sabau k.
    Ingat Rezeki kalau Tuhan nak bagi.
    Bila-bila saja.
    Insyallah ada rezeki lain nnt :)

    ReplyDelete
  3. simple but sop weet laa dear..;D

    ReplyDelete
  4. aslm..
    simple.tapi cantik la jgk..

    ReplyDelete
  5. Salam Ita....glad to hear that you are strong at heart....and also...Mami is there to support you!!!....Pantang lebih sikit tak pe...untuk jaminan masa depan!!Pasti Allah dah ada plan yang lebih hebat buat te & Nazri....Insyaallah...terus panjatkan doa....Hanya DIA yang MAHA Mengetahui!!! Amin!

    ReplyDelete
  6. selamat kembali... cute template ni.. mcm awk... takmo sedih2 da.. kita harus kedepan... insyallah rezeki tuk kt ade cume lambat dan cepat je.. kt kene lebih usaha k.. all the best for both of us..

    aminnn..

    ;)

    ReplyDelete
  7. dek zara ~ ihiks time kasih sayang..jangan jemu ajar kakak yer hee...

    dek ucu ~ time kasih kamoo :)

    budak comel ~ saang..windu kamoo juga..jarang kemari ya sayang hee..

    lan ~ need something simple now hee..

    kak watie ~ time kasih kerana sentiasa ada untuk te :) kami akan terus berusaha hehehehe... thanks kakak :p

    mrscee ~ AMIN :) ihiks ihiks.. rindu kamoo sayang :)

    ReplyDelete
  8. salam singgah...camne kamu wat menatang template nih..??...hahhaha....nice la jgk...

    ReplyDelete
  9. salam daud ~ ihiks ihiks..kiter cari kat internet..upload..tapi byk link ilang..kena wat baru..salam kenal :)

    ReplyDelete
  10. familiar la background mcm ni..hehe

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...