Tabungan

09 December 2009

..stick with each other through thick n thin..

mendapat kata kata semangat ini dari seorang sahabat..

terima kasih sahabat :)

kamoo tahu siapa kamoo :)

p/s ~


aku oke..selagi ada nazri bersama aku, aku pasti oke..
tapi kalu nazri tak ada..
masa itu..baru kamu kena risau tentang aku..ihiks..



dah lama tak letak gambar hee..



15 comments:

  1. Dugaan yang datang mengukuhkan lagi hubungan kita suami isteri Dik...itu antara hikmah dari segala permasalahan....tersebut!!Moga Te dan Nazri terus teguh dalam Ikatan yang mulia ini!!!

    ReplyDelete
  2. I know u r a strong woman..u ada Nazri

    ReplyDelete
  3. kak watie ~
    time kasih kakak :)..
    ita tunggu akak kat YM hee...

    sha ~
    thanks ya..
    insyaAllah akan terus kuat :)

    ReplyDelete
  4. salam kakak yang sy syg...sy mohon maaf..sbb ketidak stabilan sy terlepas pandang entri kakak sblm ni...sy baru jer tau yang akak takda rezeki utk menimang baby tu...tabah n cuba lagi yer kakak...
    minta maaf byk2 skali lagi...sungguh cedey lor~~~

    ReplyDelete
  5. maksud sy kerana ketidak stabilan system internet yang membuat kan saya terlepas pandang...hope akak sihat pada masa ni...Tuhan duga dgn pelbagai situasi..pasni kembar barangkali...

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah..


    te dan nazri pasti tabah menghadapi dugaan Allah.

    InsyaAllah, Allah sentiasa membuka pintu rezeki untuk hambanya.
    Pasti ada suatu hari nanti
    t care

    ReplyDelete
  7. aslm..
    betul3,suami la pelindung kamu.
    tanpa dia xde la cinta..kn

    ReplyDelete
  8. Cik Cookie tau nama kamu sesuai ngn diri kamu
    Wanita Mutalib

    ReplyDelete
  9. alvin ~ tak mengapa dek hee....kamu pun tak berapa oke kan..tapi as long as kamoo sentiasa update blog dengan cerita2 menarik kamoo..kakak kan sentiasa oke :)...datang lawat kakak selalu yer...

    ted| ~ Amin.. terima kasih sahabat :)

    niesz ~ yeah stronger!! :p

    lanz ~ betul (",) ihiks

    imheppie ~ terima kasih sayang :)

    CC ~ Alhamdulillah, terima kasih :)

    ReplyDelete
  10. wanita itu dijadikan dari tulang rusuk lelaki.... dilindungi oleh tangan utk keselamatan dan dekat dengan hati utk di sayangi...

    tapi bila dekat dengan hati tu.... is juga mencucuk2 hati lelaki... argh!!!.. btl2 gawat sih.....

    ReplyDelete
  11. ya ampun.....gawatttttt :)

    ada betul nyer uncle dot..

    :)

    ReplyDelete
  12. wah! tangkap leleh nie, hee =P

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...