Tabungan

27 August 2009

..yeay dapat TAG..^_^

aku dapat TAG..
excited giler nak wat hahahaha...
oke nak wat nih..

dapat dari tedi.. thanks dek tedi..nnt aku beli ikan bagi kat dak2 sekalian kay ^_^

soklan lak tedi suh amik dari dek omar..

so soklan2 nye adalah :-

1. Anda rasa anda hot :-
ihiks..tak hot..sebab sekarang tengah sejuk..duk dalam air-cond.. teeetttttt.... *_*

2. upload gambar2 kesayangan anda :-
hmm..kat sini kata gambar2...
seharusnya kena banyak la kan..
tapi aku buh satu dulu kay ihiks..



3. Kenape anda suka gambar ni?
sebab gambar tu kiter edit sendiri n dah macam nampak kat alam bunian hehehehe..
*ngade tak posing tuh hahaha..

4. Bila kali terakhir anda tak pose?
of coz la pose tahun lepas hehehehe...

5. Lagu terakhir yang anda dengar?
Pergi nyanyian Aizat...

6. Apa yang anda buat sambil selesaikan tag ni?
Tak wat pape ~ kan ke aku excited nak wat tag.. haruslah abaikan perkara lain hehehe *_*

7. Selain dari nama anda sendiri, anda suka dipanggil dengan nama ape?
kat umah, mami panggil akak atau te..
kat dalam blog pun orang panggil te..
kat opis orang panggil cik ita..
kengkawan panggil ita..nita..wa..
^_^

8. Tag lagi 7 orang tanpa rasa kekesalan..
ihiks,ni susah sebab ramai tak suka wat tag hahahaha..
apa kata aku takyah bagi kat sesape, tapi kalu kalian nak bagi kat aku, aku on ajer heee..
*diplomatik tak te jawab hehehehe..

9. eh takde soklan dah?? *_*

p/s ~ yeay dah setle satu tag lagi...
nnt nak jawab tag dari teratak indah lak..
soklan tag dia pasai puasa and kena wat esei and tak spesifik saper kena wat..
cuma kalu buat dapat kad ramadhan..
so nak wat gak cuma kena wat kat umah...hee.... ^_^

18 comments:

  1. lepas ni mesti 0rg sum0 nak tag akak..sbb akak excited...kan..kan..kan..

    :)

    ReplyDelete
  2. ini penjawab tag yang sungguh teruja sekali.. ha ha ha.. maceh jawab TAG.. gambo tu lawa.. ekekeekke betul2 macam di alam bunia :)

    ReplyDelete
  3. sharamli ~

    heheheh..betui gak eh..
    tapi takpo..kakak suko heee...

    ReplyDelete
  4. << s| tED| >> ~

    serius teruja tedi hehehe..

    lawa eh, kiter pun pelik gambor tu leh jadi camtu he..

    ReplyDelete
  5. kamu memang rajin kak~

    zaman ku buat tag dah berakhir~

    hahha~

    ReplyDelete
  6. Nnt Te jdik ong pertama ditag oleh KRina nanti... (itupon kalu ada ong bagi kat KRina ler... hehehehe)

    ReplyDelete
  7. Cik kak,anda telag di tagg oleh Cik Cookie dah berzaman tapi xamik pun.hukhukhuk......

    ReplyDelete
  8. btl ke dia nyawa kamu...
    kalu di mati kamu juga akan mati...??

    ReplyDelete
  9. dek zara ~

    yer sayang..

    bak kata tedi..

    kakak kekurangan kasih sayang tag kawan2 heee...

    *camner ke ayat dia tadi hee..

    ReplyDelete
  10. kak rina ~

    oke kakak no problem tehehehehe..

    i likeeeeee.... :D

    ReplyDelete
  11. cookie devine ~

    ala ye ke kakak..

    sekarang jugak saya buat hehehehe..

    sowi ye kakak sowiiiiiiii.... :)

    ReplyDelete
  12. azman shah ~

    salam ramadhan and salam kenal :)

    betul heee..... *_*

    ReplyDelete
  13. lanz_evo7 ~

    time kasih..

    kalu te tag kamoo agak2 kamoo marah tak hehehehehehe.....

    ReplyDelete
  14. gmbr ktne tu kak?

    kellie castle ke?

    ReplyDelete
  15. Pak Karamu ~

    salam kembali pak :)

    ReplyDelete
  16. dek omar ~

    haahla dek..

    kellie's castle..

    tu bghn belakang istana...

    gothic masa kitorang ke belakang tu heeee...

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...