Tabungan

21 April 2010

Si Blogger Cantik - Hanis Zalikha

tadi.
belek-belek majalah WANITA keluaran MEI 2010..
baru aku tahu..
sebenarnya aku ni malas membaca..
wah pengakuan berani nih hee..
yelah..
punyalah banyak info menarik..
tapi aku tengok sebelah mata ajer wakakakaka..

lepas tu,
terselaklah ruangan Gadis Ikon..
wah siapa lagi kalu bukan Si Blogger Cantik Hanis Zalikha..
masuk WANITA gitu..
tapi memang cantik kan makhluk tuhan sorang nih..
dah la cantik, bijak lak tuh..
dekan every semester..
aku pun sekali sekala ajer..
itupun dah cukup wat aku sengih sambil tido wakakakaka..

bila tengok dia..
aku terpikir..
wah..bolehkah aku begitu..
si blogger cantik Wanita Mutalib..
wah diva gitu..
berangan buah berangan gitu..
wakakakakakaka..

walauapapun..
kembali kepada asas..
aku bersyukur di atas segala kurniaanTuhan..
punya mami comel..
punya adik beradik sporting..
punya suami penyayang..*rindu sih*
punya kucing gediks..
apa lagi mahu ku?
owh ya..
juga bakal menjadi ibu..
Amin..
itu saja sudah buat aku juga blogger si cantik manis kan kan kan
*takde kaitan langsung bueekkkk!!* :p



p/s #1 ~
amacam?
oke tak?
manis kan?
bueeeeekkkk!!!!!! 
wakakakakakakaka..

p/s #2 ~
time kasih buat niniesayang..
nanti kiter email kan perkara yang kiter bincang tu kay..
Yang Terbaik Buat Kamu Sayang :)

21 comments:

  1. ekekekek.. cantik! he he he

    nanti masuk Majalah WANITA okey!


    te, bagi add blog mami.. cari dr ari tu x jumpa2.. :(

    mami tak bubuh link dekat shoutbox! mami bubuh emel..

    TQ

    ReplyDelete
  2. di para entri terakhir telah menjawab persoalan di awal entri ..!

    ReplyDelete
  3. kalau majalah wanita tak nak majalah lelaki nak

    ReplyDelete
  4. salam..
    memang cun pic tu....kiter bagi 5 bintang....

    ReplyDelete
  5. haha...
    kak tata...terbeekkk..
    jijot tgk sure cair..
    muahaha

    ReplyDelete
  6. akk pn cantik gak,comei...
    insyaallah bleh jd mama comei la lpas nie....
    hehehe

    ReplyDelete
  7. Hehehe..nak juga dia...masuk majalah...nape tak gi pesta buku hari tu siap boleh buat cover page lagi....ramai dah buat....!!!

    ReplyDelete
  8. kira meletup gak tuh.. nk kene senyum bagi lebor sket heheh

    ReplyDelete
  9. wanita kiut ape...

    everybody ada kiut masing2...teehee~..

    ReplyDelete
  10. haahha!!

    cun le..

    kalah dan pasti terkejut hanis zalikha..

    ReplyDelete
  11. kak tata...gue tinggalkan award utk ko dlm blog aku...
    nnti bile dh sehat..leh type lelama...dtg amik yer...
    (^_^)v...take care...

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...