Tabungan

20 September 2009

::1 syawal::

1 syawal sudah tiba..
gambar poyo aku pembuka cerita.. ^_^

jangan muak sahabat..^_^
haruslah ada foto aku kan..maklumlah..ini kan laman kecil ku ihiks..
tempat aku mengabadikan perjalanan hidup aku dah tentu ^_^..

sama ada suka atau duka..apa jenis kisah pun takkan terkecuali..
melainkan ianya amatlah sulit..maka terpaksa aku rahsiakan..

seperti aku duga..1 syawal kami sekeluarga pasti berbeda..
berbeda dari segi apa..amatlah sulit untuk aku ceritakan..

maka harus aku lipat kisah itu didalam timbunan kisah2 bahagia sahaja..

tambahan pula..tahun ini tahun pertama aku beraya bersama suami tercinta..
wajiblah bahagia hahaha..

aduh,kasihan suami ku..
terpaksa melayan cerita 1 syawal kami yang 'indah' ^_^

tidak perlu bercerita panjang..lihat saja gambar2 indah kami..
itu sudah cukup menceritakan bahawa kami sememangnya bahagia bukan ^_^..



mereka ini adalah wajah2 kesayangan hamba ^_^..


owh..suamiku tercinta ^_^..


ahaks..ini namanya fesyen aidilfitri di alaf baru hahahaha..


perangai gila orang2 yang kusayang ^_^..




sedikit ucapan buat sang suami tercinta..
aku sayang kamu..
semoga kamu bersabar denganku..



p/s ~
wahai mami..
bersabarlah..
kami bersama dengan mu selalu..
usah gentar..
senyum selalu wahai mami tersayang..
kerana senyuman mu..
bisa menenangkan hati yang kacau..
dan air mata mu..
bisa membuat dunia lemas..


20 comments:

  1. wahh!!!
    suka if ur husband tengok..
    isteri dia luahkn isi hati kt dlm blog utk ttpan umum.
    moga2 berbahgia hingga slama2 nye.. :-)

    ReplyDelete
  2. lanz_evo7 ~

    ihiks..kalu luah gitu takper kan?
    biasa aje kan tu kan kan kan??

    ^_^

    ReplyDelete
  3. ok la tuu..
    dia nmpk la kamu menyayangi dia :-)
    xmau gaduh2 yer. nasihat la plk..
    kwn2 tumpang gembira..

    ReplyDelete
  4. macam ada sesuatu terlekat di kerongkong yang tak mampu nak diluahkan!

    ReplyDelete
  5. lanz_evo7 ~

    nasihat diterima..
    baik!!! ^_^

    ReplyDelete
  6. al-lavendari ~

    tak mampu..
    dan..
    tak boleh..
    diluahkan..

    ReplyDelete
  7. Assalamualaikum... Salam ziarah dari sahabat.. nice blog n good entry..

    Sedikit tips dan info buat teman2 bloggers.. perkara remeh yg kita kurang perasan dan tutor 4 the latest read more.. tengok jgn x tengok.. sila
    klik disini. Semoga bermanfaat insyaAllah..Sebaik-baik manusia ialah orang yang dapat memberi manfaat kepada orang lain(Hadis riwayat Al-Qudhi).

    blog anda bagus...!!! Teruskan menulis.. dan semoga sejahtera sentiasa. Selamat hari raya.. Semoga dipertemukan dgn Ramadhan yang akan datang insyaAllah. Maaf Zahir & Batin.
    semoga sentiasa diberi keberkatan.. wassalam.

    ReplyDelete
  8. bujang susah ~

    terima kasih wahai sahabat atas kunjungan mu..

    semoga kamu juga sentiasa di dalam kerahmatan yang maha Esa..

    salam aidilfitri :)

    ReplyDelete
  9. Luah jangan tak luah... huhuh

    Baru je jadi isteri dik. Takde aper lagi tu. Nanti2 macam2 adaaaa....

    ReplyDelete
  10. bungacahaya ~

    owh itulah kakak,

    takut rasanya..

    ReplyDelete
  11. hu lawey...beraya sakan kamu ye... memang tak menahan....

    salam aidilfitri utk kamu..uhuhuhu

    ReplyDelete
  12. ish..ish..ish..kenape aku makin ralek baca kisah wanita ini(itu)??

    ReplyDelete
  13. pewittt~~

    tetibe rase nk kawen..hehe

    tp,lmbt lagi...

    ReplyDelete
  14. pakcik dot ~

    selamat ari raya juga pada kamoo ihiks..

    ReplyDelete
  15. sha ~

    owh sampai gitu sekali eh ehhehehe..

    kisah biasa ajer nih..^_^

    ReplyDelete
  16. dek omar ~

    abis baca buku dulu kay..

    pastu kawin jangan lupo kakak eh hee..

    ReplyDelete
  17. wahh..
    hOpe bahagia dunia akhirat..
    sakan raya..
    hehe

    ReplyDelete
  18. Princess Peri ~

    ihiks Amin ..
    moga kamoo juga dilimpahkan kasih sayang dan keberkatan dunia akhirat ye sayang :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...