Tabungan

13 September 2009

..::oke yang terakhir sebelum tidur::..

cuma mahu letak gambar sahaja..



aku suka gambar ini..

itu saja aku mahu katakan..

posting terpendek aku mungkin ^_^..

selamat malam dunia..

p/s ~
suamiku ada di sisi..
tak boleh puji lebih2 ihiks..

46 comments:

  1. berkat selamat!!! :)

    cantik pic tu.. InsyaAllah.. satu hari nanti dengan anak sendiri.. Amin..

    Gutnite!

    ReplyDelete
  2. huhu..kang puji lebey2 kang kembang lak ahaks!!

    ReplyDelete
  3. puji la..kang ti0d xxm0 bgun lak..

    ReplyDelete
  4. a very sweeet pic...

    semoga akan dpt baby xlame lagi...

    ReplyDelete
  5. salam..

    puan,

    Puisi Dari Ibu Buat Si Anak.

    bonda ingin
    dekat selalu padamu

    Akan ku elus tanganmu
    ku usap kepalamu
    dan ku belai tubuhmu
    dalam rasa kasih
    yang terindah

    Cahaya matamu
    menusuk sanubari
    membenam rindu
    yang tidak terperi

    Betapa ku mahu anakku
    selalu denganku

    Bersama
    kita cipta bahagia
    dan bermohon
    agar kekal buat selamanya

    -anaklaut-

    ReplyDelete
  6. ted| ~

    insyaAllah..

    terima kasih..

    Amin!!

    ^_^

    ReplyDelete
  7. dek sha ~

    heee..takpa dah bangun dah nie hee..

    ReplyDelete
  8. dek zara ~

    yeay..kawai!!!

    kawai tu aper yang??

    hee*_*

    ReplyDelete
  9. kak ummi ~

    Amin..

    terima kasih kak ^_^

    ReplyDelete
  10. Anaklaut ~

    terima kasih..

    izinkan saya amik puisi tuh and buh dalam blog saya nih yer..

    :)

    ReplyDelete
  11. nice picture...nnt bergambar dengan anak sendiri pulak kan..aminnn....

    ReplyDelete
  12. Salam te..insyaallah akan tiba saat & ketika..Te akan rakam potret yg lebih indah....Dengan Izinnya.....Amin!!

    ReplyDelete
  13. Solehah ~

    Amin!!
    terima kasih ihiks..

    ReplyDelete
  14. Kak Watie ~

    InsyaAllah..tak sabar la kak hee ^_^

    ReplyDelete
  15. cookie devine ~

    ihiks..yes it is ^_^

    ReplyDelete
  16. sy cam tu ler mase mule2 dpt baby, skrng pun camtu gak hehehhe...suke tengok mase dia tido..tenang jer rase

    ReplyDelete
  17. Bapak Zafran mintak royalti gambar nih

    ReplyDelete
  18. dr.todak ~

    tp kami menumpang kasih ajer hee..

    itu anak abang Mr.N :)

    ReplyDelete
  19. cruel ~

    alamak daddy nya sudah mari..

    tau kan ita nak buh dalam sini ihiks..

    ReplyDelete
  20. sha ~

    insyaAllah..terima kasih..

    selalu mencuba..

    ReplyDelete
  21. sabor kak..

    insyaallah nanti ade la rezeki tu kak=)

    ReplyDelete
  22. suka gak tgk gambar ni.. sgt sweet~

    ReplyDelete
  23. dek omar ~

    haah kan kena sabau la ihks..

    thanks dek omar :)

    ReplyDelete
  24. dek saifa ~

    owh kakak lagi suka sayang hee....

    ReplyDelete
  25. teruskan usaha...
    doa pada yang esa..
    insyallah dimakbulkan olehNya..

    ReplyDelete
  26. Hi Wanita Itu, love that pic, very heat warming. You must keep that pic and give your baby on the 21st birthday.
    Have a nice day, Lee.

    ReplyDelete
  27. Dear Uncle Lee ~

    i will :) ..unfortunately he is not my baby ihiks..

    ReplyDelete
  28. heehhe
    gbr yg sgt lembut untuk di tatap...:)

    ReplyDelete
  29. owh dek sha ~

    ke mana kamoo menghilang..

    lamo sungguh tak dgr cerita kamoo..

    ReplyDelete
  30. Gempaks....buat nazri suamimu
    Chayok2....Praktis make perfect

    ReplyDelete
  31. eh....en.Gjoe sudah mari..

    wahai kengkawan..ni saudara baru kiter disini..jom serbu blog dia :p..

    ReplyDelete
  32. Sabda Rasulullah s.a.w:
    Maksudnya: ” Bagi orang yang berpuasa ada dua kegembiraan. Pertama, kegembiraan ketika berbuka (atau hariraya) dan kedua, kegembiraan ketika bertemu dengan Tuhannya kelak”. Hadis riwayat Imam Bukhari dan Muslim.
    Selamat menyambut hari raya Aidil Fitri dari saya,andai kata tersilap bahasa,maaf dipinta ye..hu3
    Harap boleh tukar link…..lepas nie…(add la saya)

    ReplyDelete
  33. Sayapun suke gambar itu lah! Mesraaa ...
    Malam ni caya start gerak balik kampung. Caya nak ucap Selamat Hari Raya, maaf zahir batin. Semoga jumpa lagi ... Kalau nak kad raya, silalah amik kat blog ...

    ReplyDelete
  34. APS ~

    salam perkenalan.. pasti bertukar link :)

    selamat hari raya sahabat baru ^_^

    ReplyDelete
  35. Kak Lili ~

    mlm ni ati2 ye balik kampung..

    selamat hari raya maaf zahir batin..

    saya pi amik kad kay, terima kasih kakak ^_^

    ReplyDelete
  36. Pok Li ~

    Selamat Hari Raya Pok Li..

    ^_^

    ReplyDelete
  37. ni mcm nak ada baby je ni.. insya Allah coming soon ye...

    ReplyDelete
  38. Princess ~

    terima kasih sayang :)

    ihiks

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...