Tabungan

03 February 2010

wedding-photo-contest-by-lynn-hamzah

 yeay!!

mahu join contest lagi..
kali ini satu contest gambar kahwin oleh kak Lynn Hamzah.. 

syarat-syarat penyertaan senang saja..
semua seperti berikut :-

    * Jadi follower blog LYNN dan QISTINA WARDROBE...

    * Letak banner di atas di ruang side bar blog anda...

    * Letak tajuk entry seperti diatas dan make sure entry link anda back to her...

    * Hantar sekeping sahaja gambar perkahwinan anda yang anda rasa sangat cantik & menarik...Kalau boleh biarlah close up kat muka anda & pasangan...

    * Letak 1 gambar jer yer...Kalau banyak-banyak nanti pening plak kepala juri nak pilih yang mana satu yang cantik...

    * Sertakan nama anda & pasangan...Sertakan juga tarikh ulangtahun perkahwinan anda & pasangan...

    * Ceritakan sket kenapa gambar tu anda pilih untuk menyertai contest nie...

    * Last sekali, tinggalkan penyertaan anda dalam comment box entry...

    * Tarikh tutup penyertaan adalah pada 15 Febuari 2010...

oke..so gambarnya aku pilih yang ini..
gambar masa belah ipoh..belah rumah ku..

nama = Wanita Abd Mutalib
nama pasangan = Syaiful Nazri Ghazali
Tarikh Perkahwinan = 30 Mei 2009
:)
ngaper eh pilih gambar nih..
sebab kiter tak suka gambar nih hahaha..
leh ker??
:p
gambar ni wat kiter nampak gemuk..*walaupun mmg gemuk*
dan nazri..
ahh!!sungguh hensem..
i loike!!

cukuplah skit2 puji suami sendiri kan..

so akhir kata..terima la penyertaan te ni ye kak :p

p/s ~
saya mmg gemuk hahaha :p

5 comments:

  1. tak kawin g..boh gambor org len boleh ?? =)

    ReplyDelete
  2. salam...ape hadiahnye contest ni...?

    ReplyDelete
  3. xbes la, dah kawen jew bole!

    ReplyDelete
  4. eh..comelnyer..cantik la awak ni...gemuk pun lawa per..hehhehe..umie pun kategori gemuk gak..hahhaha

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...