Tabungan

14 February 2010

::Windstruck::

 

pernah tonton cerita ini..tak pernah??then u better do..sangat best..dan amaran..sangat sedih..so kalau rasa hari ini takde benda berfaedah nak dibuat selain daripada menyambut V-day dengan tema yang entah apa-apa tuh..lebih baik lepak denga orang tersayang dan tonton filem-filem korea yang pasti buat kamu terbang..ihiks..
cerita ni dah lama..tahun 2004..so sama ada susah nak cari atau tidak..rasanya tak lah susah..surf ajer internet..download ajer kot..mudah..adus..mengajar menda tak elok ker nih hee..

tapi..yang pasti..cerita ni aku rekemen untuk korang tonton..sedih woo..memang meleleh air hidung tengok cerita nih..

dan tak boleh bayang kalau berada di tempat heroin nih huhu..
oke la..mahu layan tengok cerita ini semula..
jom la layan reramai kay.. :)

p/s ~
naz tak sihat..
tengah tidur..

 

23 comments:

  1. alamak! tgok pic yg last tu tringat kenangan masa gi bukit tinggi aritu..=)

    ReplyDelete
  2. tak pernah tengok lagi.. hmmmmmm maybe some day

    ReplyDelete
  3. huhu...dah penah tgk dan nanges xhenti2..

    ReplyDelete
  4. ouh..cer nih sgt sadis..tgk skali je, tobat xnak tgk lg..sedey~ wuwuwuuu~

    ReplyDelete
  5. heroin ni pelakon citer my sassy girls..jeon ji hyun..!

    ReplyDelete
  6. mesti mata akak da bengkak2 da ni

    ReplyDelete
  7. mesti mata akak da bengkak2 da ni

    ReplyDelete
  8. mesti mata akak da bengkak2 da ni

    ReplyDelete
  9. sis
    aku seriously sangat suka film tu
    itu kut 1st film korea aku suka
    mula2 tgok dkt 8tv xsilap
    lepas tu pergi cari vcd
    ada budak pinjam pastu dia hilangkan plak
    sedih tul
    cerita dia best
    tapi yg sedih laki tu mati

    ReplyDelete
  10. sharinginfoz ~

    rekemen untuk tengok :)

    ReplyDelete
  11. et ~ waa..tapi kakak tgk jugak heee...

    ReplyDelete
  12. dek sha ~ aiseh..camna tahu nih hee..

    ReplyDelete
  13. hans ~ haah laki tu mati..pastu dia igt dia yang tembak kan..padahal bukan kan..huhu..

    ReplyDelete
  14. dh tgk..

    tp x minat sgt..

    hehehe..

    ReplyDelete
  15. kak e memang dah jadi hantu cerita korea!

    * hari2 kena tengok tapi search from youtube je ;)

    ReplyDelete
  16. Salam!! Best, gambar2 cantik belaka.. wou dah second honeymoon dah!!...good my friend.

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...