Tabungan

10 March 2010

bila orang sakit bercakap

selsema..
batuk..
sakit tekak..
mata panas..
demam..

p/s ~
hilang kekuatan..

39 comments:

  1. jaga kesihatan..
    makan ubat...
    ok???
    rehat cukup²...

    ReplyDelete
  2. pegi klinik...jaga kesihatan. dengar cakap mami. jangan dengik...

    ReplyDelete
  3. parah tu dah ambil ubatnya ker

    ReplyDelete
  4. olololololo !

    musim sakit sedunia nih. take a rest oke ?

    ReplyDelete
  5. 0it..da leh ckp ngn fara n faizal p0n sakit lagik?hik3


    makan ubat akak erk :)

    ReplyDelete
  6. makan obat..
    mc..
    tido..
    sihat..
    boleh kerja.. :0)

    ReplyDelete
  7. jgn lupa..
    kencing manis..
    kanser urat pusat..
    kanser buah pinggang...


    kak ita..sila minum air gamat utk legakan kesakitan..

    ReplyDelete
  8. makan ubat kak..semoga cepat sembuh..

    ReplyDelete
  9. MS ~

    makan ubat...pasti tido huhu..

    ReplyDelete
  10. mamai ~

    ubat dah amik, makan ajer terus ngantuk..

    ReplyDelete
  11. sha ~

    sebab ckp ng diorang la terus demam ni ehee..

    ReplyDelete
  12. solehah ~

    lama tak jenguk akak dik :)

    ReplyDelete
  13. so org sakit jgn lah bercakap!
    ngahahhahahaa

    >>___<<


    sila makan ubat!

    ReplyDelete
  14. frodo ~

    mana ada ckp..pakai bahasa isyarat ni heehehehehe..

    ReplyDelete
  15. nasib baik air tak kena catu,


    salamm,

    ReplyDelete
  16. Saya dah beberapa hari tak keluar suara. Batuk dan Sakit Tekak

    ReplyDelete
  17. salam,
    akak batuk tak baek dah 2 minggu dah..terasa sungguh bila nikmat sihat tu ALLAH ambil..
    Hargai kesihatan dengan penuh kesyukuran sebagai muhassabah diri..

    ReplyDelete
  18. tdo tue kan untuk rehat kan diri...
    elok la tue sis...

    ReplyDelete
  19. pokli ~ tu la, taknak la sampe tak kuar suara kan..

    ReplyDelete
  20. MS ~ kalu tido, takleh blogging ihiks..

    ReplyDelete
  21. Cam mana nak call kalau tak de suara..hehehe....nanti lah maybe Saturday ke Sunday next week Akak call sebelum balik....lokasi IKEA apa macam nak tak??..Akak tak janji tau!Sebab Akak ni PEMALU......gelaklah semahumu!!!

    ReplyDelete
  22. IKEA boleh saja kakak hee..

    te pun pemalu..

    macam mana nih hehehehe..

    ReplyDelete
  23. bykkan minum air kosong..skrng musim panas...dan H1n1 masih ada lagi..jg makan...

    ReplyDelete
  24. telagaburuk ~

    lupalak pasai h1n1..

    thanks kawan :)

    ReplyDelete
  25. Setuju ngan mami...gi klinik kesihatan :) tp klinik pakar pun ok kot...yg penting bayar bil letrik!! alamak, ada kaitan ker???hampaaa...doa bebanyak ta

    ReplyDelete
  26. Gjoe ~

    skang udah sombong..

    dah tak tegur kita selalu..

    takmo berkawan baik..

    lalalalalala..

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...