Tabungan

02 March 2010

kamu bukan artis..tapi kamu kawan kami disini!! selamat kembali ted|.. :)

secara peribadi ingin aku ucapkan selamat kembali kepada ted|. Yeay!! ted| sudah kembali. aku selalu menjenguk laman rumah ted|. sunyi. sepi. sesekali mengetuk nuffnangnya. *ihiks* besok kembali lagi. sepi lagi. risau aku. hilang teruskah dia. tapi sesekali dia kembali. menceritakan perihal dak Oyen. kemudian kembali menceritakan kisah perit dak Kimo. perit untuk dia, perit juga untuk kami di sini. cubit peha kanan, peha kiri terasa ngilunya. tambahan pula, minat terhadap kucing turut dikongsi bersama. risau dia terhadap dak Oyen dan dak Kimo sangat-sangat aku fahami. mereka yang tidak punya rasa apa terhadap kucing takkan pernah faham perasaan ini.

tapi kini dia telah kembali. seronok. rupa-rupanya masalah pakcik TM. halahai. ada-ada saja pakcik TM nih. mujur semua sudah kembali normal. bolehlah ted| berblog seperti biasa ya :).

Walaupun dak Oyen masih belum pulang tapi aku harap ted| akan sentiasa tabah menunggu.

dan tentang dak Kimo, pasti sememangnya dak Kimo sangat berterima kasih kepada kamu ted| atas segala usaha yang kamu lakukan terhadap dia.

semoga kamu sentiasa tabah dan kami sentiasa bersama kamu :)

 

p/s ~ 
dak Kimo menjadi pujaan sekarang kan ted| :)
seksi dengan mata lanunnya itu hee..

10 comments:

  1. hehehehe..
    salu gak bukak blog dak tedi tuh..
    blog yang sgt best..
    utk org pencinte binatang mcm kite..
    kekekeke..
    hope dak tedi tabah ok..

    ReplyDelete
  2. makcik tedi da memang kuat+tabah+penyayang...











    harap2 dia xbaca k0men ni..nanti kembang semangkuk lak

    ReplyDelete
  3. moga dak oyen tu cpt pulang biar sitedi ceria

    ReplyDelete
  4. ni geng2 chat maxis tu ker...jeng3x...hanya bertanya..hihihi...

    jom join giveaway sy? mudah bebenor ... :)

    ReplyDelete
  5. amie ~

    ya dear, mereka takkan pernah faham huhu :)

    ReplyDelete
  6. dek sha ~

    haah, dia dah lama tak jenguk sini, so tak baca lagi la maknanyer tu hee.. :)

    ReplyDelete
  7. ye la kak maiyah..

    cian kat ted|..

    ReplyDelete
  8. kak yani ~

    wah kakak dah lama tak jenguk saya :)

    harap2 ted| bertambah oke kan kak :)

    ReplyDelete
  9. kak ummi ~

    geng chat mana ni kak hee..tak tau pun hee.. :)

    ada give away, yeay nak join!!! :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...