Tabungan

14 March 2010

seribu enam ratus lapan puluh hinggit

semalam,pergi jalan-jalan.
haruslah kan.
kata hari sabtu?
hari bersantai.

pergi Wangsa Walk.
niat nak berlatih bowling.
Ahad depan ada 'tournament'.
macam la menang kan. *konon*
tapi saja la.
praktis la juga. *kuang kuang kuang*

tapi ini bukan pasal tournament ke apa.
ni pasal binatang spesis tora milik alvin.

pergi kedai binatang.
wa....
menangis.
tengok anak kucing.
baru 3 bulan.
sangat comel.
niat hati kalu setakat 6rat memang bawak balik terus.
sekali tanya amoi kedai tu, dia jawab 'ini anak kucing harga 1680!

waduh-waduh.
nangis la.
tangkap leleh kejap.
anak kucing tu pun macam dah bagi signal.
*tolong la bawak wa balik. wa muda lagi. wa tak mau la duk dalam sarang kecik ni lama-lama*
aku sua tangan kat dia. dia keluarkan tangan dari sarang, capai tangan wa.
*high five!!*
waduh. kasi bikin hati aku cair.
tapi apakan daya.
1680.

Encik Nazri kata, dari beli anak kucing, baik la beli lense kamera dia.

waduh.


p/s ~
alvin, 
ulangtahun perkahwinan kakak sudah dekat.
kedai tu dekat wangsa walk.
nanti kakak email alamat kakak.
wat penghantaran terus kay.
terima kasih :p
lalalalalala..

34 comments:

  1. cumelnyer.. bulat je mata dia..

    ReplyDelete
  2. alala...nak kucing ker??

    mesti kucing parsi..kucing meera xparsi..

    ReplyDelete
  3. amek kucing terbiar arr yg tu dah berjaga ler hehe

    ReplyDelete
  4. Isk isk isk...1680 jer...kalu saya..saya belikan...yes!!

    ReplyDelete
  5. kucen2 jalanan tu pon ok kak, kutip jew,, byk pahala dapat kan.

    ReplyDelete
  6. alvin kene jual rim 0z nye nampak nye nak tunai permintaan sis nie...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  7. eh haritu pergi kucen laen lah..
    ni dah ade kucen baru eh..
    aritu pegi ade 3 ekor..
    1 oren,1 hitam 1 ape tah..
    lupe dah..
    tp puteh tade..
    huhuhuh..
    nk g tgk la nnt..
    sumel giler babeng..
    try tye airtu yang lg 3 ekor tu bape..
    die ckp 1380..
    ni da naek lg harge..
    uwahhhh

    ReplyDelete
  8. waaahhh...comel gile,..geram..geram..arrgghhh

    ReplyDelete
  9. 1680 tuh..
    duit ptptpn hampir 1 sem..

    ReplyDelete
  10. alololooohhh awat comel sgt kucing tuh??? nakkkk!!! huk3

    ReplyDelete
  11. kiutnya kucheng tu... ni yg makin sayang kat kucheng ni...hihi

    ReplyDelete
  12. ye..kesian alvin..
    kak ita dah pandai buat permintaan melalui blognya..
    harap alvin tabah..




    nama saya azam..

    ReplyDelete
  13. adakah itu kucennyer? sungguh cute.. mata bulat.. muka mcm tunjuk keciannn je... beli la aku beli la aku

    ReplyDelete
  14. Nur ~

    ye la cikgu, cair saya tgk dia tau huhu :)

    ReplyDelete
  15. meera ~

    ye lah nak kucen, leh sponsor tak hee?

    ReplyDelete
  16. miss ~

    tu la masalahnyer, encik naz tak bagi lak..

    ReplyDelete
  17. bro sha ~

    wah..

    1680 jer..

    tak semua orang berduit cam abg huhu..

    sponsor?

    hee..

    ReplyDelete
  18. fid ~

    betui3x..

    nnt nk pi ronda hee..

    ReplyDelete
  19. MS ~

    alvin mesti sanggup kot hee..

    ReplyDelete
  20. amie ~ yang hitam 1380 tu ada lagi, tapi yang dua lagi tak perasan lak, ni yang baru kot?

    ReplyDelete
  21. apiih ~

    suka kucen gak eh...bagus bagus :p

    ReplyDelete
  22. saya arief ~

    betui..habis duit ptptn hee..

    ReplyDelete
  23. yash ~

    takleh kakak dah cop dulu weeee...

    ReplyDelete
  24. telaga buruk ~

    lagi pencinta kucing kan kan

    :)

    ReplyDelete
  25. irtiyah ~

    kak, itu bukan gambar nya..
    tapi yang real punyer memang sangat cair la kakak huhuhu..

    ReplyDelete
  26. pensel kontot ~

    kena pi tgk live, mmg cair :)

    ReplyDelete
  27. salam kenal azam :)





































    a.k.a





















    ALVIN!!!

















    wakakakakaaka...

    ReplyDelete
  28. kak snowwhite ~

    bukan itu kucen nya..

    tapi yang da real one mmg sangat bermuka simpati wakakakka cairrr :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...