Tabungan

31 March 2010

update

salam kalian..
terima kasih di atas pendapat kalian yang rata-rata mengatakan lebih sesuai untuk tinggal bersama mami..
terima kasih juga buat mereka yang meminta agar aku berbincang dengan Encik Nazri..

dan kak Rina, Te admitted kat Ampang Puteri, tapi dah kuar dah kakak..sekarang ada dirumah..

sebelum balik semalam, doktor melakukan pemeriksaan ke atas kandungan aku.
Alhamdulillah.
mengikut bentuknye, doktor katakan dia sudah berumur lebih kurang 5 minggu.
dan doktor katakan dia berada dalam keadaan baik.
Alhamdulillah, syukur pada Mu Ya Allah.

dan doktor meminta aku datang bertemunya lagi pada hari Sabtu ini.
maknanya aku tidak boleh pulang ke kampung bersama mami.
sekiranya aku pulang, siapa pula mahu menghantar aku ke sini pada hari Jumaat atau Sabtu kan.
berganda-ganda dan menyusahkan semua ahli keluarga ku.

maka Encik Nazri meminta agar Te tinggal bersamanya disini.
sekiranya pemeriksaan Sabtu ini ok dan akan diikuti dengan pemeriksaan dalam jangka masa yang lebih panjang, maka Encik Nazri membenarkan untuk aku pulang ke Ipoh nanti.

selesai. :)

sekarang aku pening.
dari semalam sudah rasa berputar.
mahu berehat dulu :)

p/s ~

suka idea daddy zuki untuk pasang CCTV dirumah..hehehehe..
lebih kurang macam yang kiter sembang kan kak watie?? hehe..
lelaki mmg takleh dipercayai dah eh? heeee..

tapi masih..
insyaAllah..
Encik Nazri buleh..

Boleh ker bang??

*senyum*

15 comments:

  1. alhamdulillah akak n baby sihat..
    take care ye kak..
    selalu2 la update blog..
    hehe

    ReplyDelete
  2. Salam Te...Glad to hear that everything is better now....dan kata sepakat dengan En Nazri juga dipersetujui......bersederhana ya Te....terima pasangan kita seadanya....and I bet...jika kita selalu berbaik sangka...insyaallah Allah akan sentiasa memelihara kita dari terpengaruh dengan bisikan2 negatif yg merosakkan....Moga Allah permudahkan segala urusan buat kita semua.....Amin!

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah...
    btol gak...
    pas checkup balik epoh...
    bagus la sis...
    semoga semua nye berjalan seperti yg kite hendak...
    amin..

    ReplyDelete
  4. salam... sayang.. jaga kandungan awk baik2... jgn sedih2 sgt.... insyallah segala2nya akan ok.. aminnn...

    ReplyDelete
  5. ALhamdulillah.. dah ada jln penyelesaiany.. :)

    ReplyDelete
  6. salam,

    semoga semuanya okay2 sahaja


    tq singgah n komen blog
    heeeeee

    ReplyDelete
  7. uish..en.nazri kasi ke pasang cctv..heee

    ReplyDelete
  8. doakan yang tebraik untuk akak..apapun jaga kesihatan n kandungan ya.

    ReplyDelete
  9. alhamdulillah yang syukur dua2 sehat..:)

    jaga diri bebaek ye...
    love u..

    ReplyDelete
  10. kak..
    jaga diri..
    selain pasang cctv,sy elok alang2 upah security guard jaga kakak..
    supaya lebih selamat gitu..

    ReplyDelete
  11. mami dah balik ke ipoh dah menjalankan tugas. akak jaga kesihatan ye... doktor bagi cuti 1 bulan supaya akak rehat. minta nazri belikan pati haruan supaya semboh luka2. jangan makan benda tajam dan gatal ye...

    ReplyDelete
  12. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah tak effect kandungan.
    early pregnancy dan 1st pregnancy ni Te kena jaga betul2. 1st to 4 month ni kalau boleh jgn buat keje berat2, mentally pon jgn fikir yg bukan2. Kalau Nazri nak tolong it wud b better kan..


    Bukan apa, tak semestinya badan kita kuat, womb kita pun kuat ;minta2 dijauhkan lah ye.

    psst : kRina ingatkan masih di hospital. Weekend nak jengok.
    take care ye.

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...