Tabungan

08 March 2010

hadiah terhebat : hari Wanita : Fafau dan FBI telefon aku la!!! :)

barangkali, ini hadiah paling baik yang pernah aku terima dari seseorang yang bergelar sahabat.
jika ditanya siapa yang aku minat, pasti jawab ku Fara Fauzana.
jika ditanya siapa yang aku ingin jumpa, pasti jawab ku Faizal Ismail.
pendek kata, pagiku ditemani dengan keletah mereka berdua dalam rancangan Hot FM AM Krew.

namun pagi ini agak berbeza sedikitlah kiranya.
kerana hari ini, Hari Wanita!!!

ya ya...
ucapan selamat buat semua wanita di luar sana.
tak lupa untuk diri sendiri.

dan ucapan teristimewa buat mami tercinta.
mami yang terhebat!! percayalah mami sayang.

dan pagi ini juga aku mendapat panggilan dari seorang rakan ku.
bertanyakan sama ada aku mendengar Hot FM seperti biasa.
ya jawab ku pasti.
lalu dia pun menawarkan perbualan singkat dengan Fara Fauzana dan FBI..
wah haruslah aku ingin gilak!!!!
katanya dia akan usahakan agar Fafau dan FBI mengetahui adanya aku yang bernama Wanita dan berusaha agar mereka menelefon aku.

hasilnya.
Mereka berdua menelefon aku pada kira-kira pukul 8.30 pagi..
gila aku bahagia hahahahaha..

dah lama aku berusaha menembus talian.
semata-mata mahu bercakap dengan mereka berdua.
tapi hari ini mereka sendiri menelefon aku.

wah bahagia.
seronok.
katakan saja.
aku seronok dapat bercakap dengan mereka.

oh ya, aku juga dapat hamper daripada mereka nanti ya *ihiks*

maka aku jadi terkenal sebentar.
satu satu kawan ku datang ke bilik dan bertanya sama ada benar aku wanita yang Hot FM telefon sebentar tadi.

*ihiks*
ya benar!!
aku yang mereka telefon.
Aku yang bernama, Wanita Abd Mutalib *senyum menggila*

p/s ~
terima kasih sekali buat rakan ku Ahmad Izzudin kerana memberi hadiah sebegini hebat pada Hari Wanita 8 Mac 2010 :)

61 comments:

  1. wah tahniah nama mmg wanita ekk..rare arr

    ReplyDelete
  2. nama yg sungguh unik ...... maybe only one in the world ;)

    ReplyDelete
  3. unique sungguh nama awak..

    selamat hari wanita

    ReplyDelete
  4. salam

    la.. rupanya nama wanita tu nama real eh...

    special la.. :)

    ReplyDelete
  5. selamat hari wanita..
    kak wanita..hehe

    ReplyDelete
  6. Best giler ko ek...aku ni dikira termasuk di kalangan kawan² yang bertanya tak? :)

    ReplyDelete
  7. saya dengar pagi tadi..mase ondaway dr kl ke jb....xcaye plak wanita itu rupanya wanita ini...hahah...

    ReplyDelete
  8. pakcik plak dgr... fafau baca sms.. dia kata.. adakan yang bernama wanita... pakcik x sangka le kamu rupanye.... huhuhuhuuh

    selamat utk kamu

    ReplyDelete
  9. wahhhhhhhhh

    tahniah ya,
    dapat gaj hadiah
    glamour lak tuh
    masuk radio
    ekekek...

    selamat hari wanita utk u
    n i gak

    heeeeeee

    pakcik dots yg kempen suh masuk sini taw,
    lallaaa

    ReplyDelete
  10. miss ~

    haah nama wanita, rare eh hee..

    ReplyDelete
  11. dek omar ~

    eh adik datang jenguk la :)

    ReplyDelete
  12. meera ~

    ahaks saya pun tak percaya hehe..

    ReplyDelete
  13. uncle dot ~

    uncle pun dgr eh hee..

    ReplyDelete
  14. bluecity ~

    owh thanks to uncle dot.. salam kenal kak :)

    ReplyDelete
  15. tahniah... selamat hari wanita... :)

    ReplyDelete
  16. x dengar pun.. x de ulangan ke? :(

    ReplyDelete
  17. ala akak...rugi xdgr td..0rg ad kelas...
    s0b3...
    selalu 0rg dgr je h0t fm am krew..

    ReplyDelete
  18. ted| ~

    ihiks...mana ada ulangan nyer geng hee..

    *nice to have u back :)

    ReplyDelete
  19. bidadarihijau ~

    ihiks..thanks singgah :)

    ReplyDelete
  20. dek sha ~

    owh ye ker...ala.... :p

    ReplyDelete
  21. telagaburuk ~

    aiseh, bila ada hari telaga sedunia kay :)

    ReplyDelete
  22. Pertama kali kita melihat borang permohonan kerja kamooo. Kita dah admired dengan Nama Kamoo. Sumpah Nama kamooo sangat Unik!

    Time Kamoo datang Interview. Kamoo adalah manusia yang Kita cari. Sumpah Chumel nama Kamoo :)

    Nota kaki : Kita pung tak dapat dengar! Adui rugi btol.

    ReplyDelete
  23. solly ~

    kiter comel tak??? huahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahuahua..

    ReplyDelete
  24. Sungguh Chumel
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Tudung :)
    HAHAHAHA

    ReplyDelete
  25. selamat hari wanita

    la.. yang bro dengar dalm hot Fm tue kamu la ek huhu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  26. solly ~

    siottt....


    kamu bila mahu bukak balik belog kamoo nih!!!!!

    :p

    ReplyDelete
  27. wah kak, ngatkan td panggilan hangit,hehehe..

    suke nyew diaaaaaaaaaaaaaaa...

    ReplyDelete
  28. tahniah kak..
    nama akak ni mmg unik..
    selamat hari wanita..

    nak share hamper leh?

    ReplyDelete
  29. kak...nama akak Wanita?
    saya panggil kak wani bole??
    atau kak ita??
    atau kak ani?
    atau kak fafawani?

    ReplyDelete
  30. tetiba aku cemburu akak masuk radio ke ?

    ReplyDelete
  31. fid ~

    bukan hangit, hangat!! :p

    ReplyDelete
  32. amieynna ~

    ahaks ahaks...nak share ke yang?? :p

    ReplyDelete
  33. alvin ~

    tak mo wani,
    tak mo ani..

    ita oke..

    tapi fafawani tu first time dengar, sedap gak hehehehe..

    ReplyDelete
  34. brutalsolo ~

    alamak, jangan la jeles hee..

    ReplyDelete
  35. waduh.. klu bro sedr awal.. sure semalm siap kuar entry khas pasl diri mu

    xkisah la kan...

    selamat hari wanita buat diri mu

    BroFramestone Blog

    ReplyDelete
  36. framestone ~

    owh malu gitu, heee..

    anyway thanks bro :)

    ReplyDelete
  37. awak punya nama yang tersendiri~

    ReplyDelete
  38. wow..unik..
    tahniah buat kamu..=)

    ReplyDelete
  39. pehh kecilnya dunia!sy ada dgr radio pagi tu..masa tu otw gi keje.dalam hati fikir untungnya gadis itu bernama "wanita"..

    lepas berblogwalking kat blog kak anna joe tergerak nak tgok profile kamu..dan terjumpa wanita dalam radio..hehhe

    nice to meet u!!:)

    ReplyDelete
  40. ai...nice to meet u to...

    kamoo takde ke blog ke dear?

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...