Tabungan

12 March 2010

Wonder Baby VS Wonder Girl

dua tiga hari ni, banyak berjalan ke TiubKamu *sila baca YouTube ahaks ahaks*.
masa kat Ipoh hari tu, Ayop ada tunjuk satu klip video budak kecik nari-nari lagu Wonder Girl..
owh sangat comel..
kongsi dengan kamu semua ya..

*senyum*


video

p/s ~
mahu anak comel macam ini boleh?
lalalalala..
:p

36 comments:

  1. mahu je???cepatlah usaha...hehe...opsss...

    ReplyDelete
  2. alahai...
    cumelnya..
    macam si tora..


    kak ita..
    usaha k..

    sy ni nak tergelak bila taip perkataan usaha..
    camnakah cara berusaha tu??

    maklumlah..saya budak 13tahun..

    ReplyDelete
  3. akak..















    jgn bahan sy..


    mint tu tarzan..
    dia suka pukul sy dari jarak jauh..

    ReplyDelete
  4. kak..jap lagi jane akan komen dgn cara guna ruang dgn bijak..














    u see tau..

    ReplyDelete
  5. owh...
    dah tgk video nie...
    adik ade bukak kan..
    memang cute...
    hehehehe...

    ReplyDelete
  6. kak te~

    chaiyookkkkkkkkkkkk
    aja aja fighting





































    comellllllllllllllllllllllllllllll














































    cute













































    tapi saya lagi cute kot























































    hye alvin..........








































    mana tau aku akan dtg sini?



































    ngahahhahahaha~






































    byeeeeeeeeeeeeeeeeee





















































    siapa memey alvin?

    ReplyDelete
  7. comey nye..terus g utube..cari lagi y laen..

    ReplyDelete
  8. budak kecik buat apa pun nampak comel tapi kalau orang tua hahaha nampak macam.....

    ReplyDelete
  9. b0leh..dapat yg lagik c0mel p0n b0leh..sabar akak erk..insyaallah

    ReplyDelete
  10. te...u dulu masa kecik2 comei camtu ker??

    ReplyDelete
  11. salam buat tuan umah...
    usaha, doa n ikhtiar..insyaalah dapat....

    ReplyDelete
  12. alvin~


    memey nama x-gf yer?
























    kakak paham..

























    kenapa dia pilih norman hakim?

    ReplyDelete
  13. alvin ~

    camner tau jane nak dtg? ihiks..

    ReplyDelete
  14. jane sayang ~





























    dah tentu la kamu lagi comel!!



























    :p
























    memey mana alvin?

    ReplyDelete
  15. uncle mamai ~

    nampak cam?

    cam?

    cam?



    raja lawak hee...

    ReplyDelete
  16. dek sah ~

    insyaAllah :)

    usaha usaha hee..

    ReplyDelete
  17. sha ~

    owh dulu kecik2 lebih comel dari nih...




    lalalalallaa..perasan hee..

    ReplyDelete
  18. paklong ~

    time kasih..

    insyaAllah :)

    ReplyDelete
  19. chumil sungguh.... pandai beraksi depan audience lak tu... :D

    ReplyDelete
  20. mahu anak yg comel gitew?

    tanya la cik abang tuh, ekekekk..

    pasti boleh!!

    heeeeeee

    ReplyDelete
  21. Naz ~

    itulah pasai, bikin hati cair lalala.. :)

    ReplyDelete
  22. amie ~ bestkan amie.. cumil.. tak jemu ar tgk :)

    ReplyDelete
  23. ssnc ~

    mau satu macam itu lalalala :p

    ReplyDelete
  24. kak bluecity ~

    lalalalala..

    usaha usaha :p

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...