Tabungan

16 November 2012

Happy Birthday Sayang!

2 tahun.
2 tahun Cha hiburkan hati mami.
2 tahun, dah banyak tempat kita pergi bersama.
dah banyak perkara kita buat bersama.

Mami mengharapkan, perjalanan kita boleh diteruskan lagi seperti mana mami berjalan dengan opah mami sehingga kini.

I love you sayang.
Selagi mampu, mami akan buat apa saja untuk anak mami ni.

masih lagi tak sempat nak buat birthday party untuk dia.
tapi buat akan tetap buat.
cuma mungkin buat di Ipoh saja, umah opah.

tapi sempat jugakla, kami laki bini buat goodies bag dan hantar kek ke taska.
dan ai pun sempat luangkan masa sambut birthday dengan dia. 
awwww.

I love you Cha.















sedikit nyanyi-nyanyiannn

video

4 comments:

  1. Happy Birthday Cha.
    Moga menjadi anak yang solehah.
    Muka macam tak de perasaan je die.
    hehe.

    *kak, bila nak bagi cha adik? hehe

    ReplyDelete
  2. Salam.happy birthday cha. Mcm ja cha kenal dgn shun kan akak.hehehe.semoga di berkati hidup.sntsa love mami ya.*konon2 cha baca komen ni*. Hahaha

    ReplyDelete
  3. Hepi bestday cha.... ;) amboi..... Walaupun Kt taska.... Meriah ngan kawan kawan... :)

    ReplyDelete
  4. Hepi bday chacha!
    Ciknad igtkan chacha umo 3 thn
    Rupa2nya 2thn... =)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...