Tabungan

18 October 2011

Blogger! Jom Kenal



***

Cara-cara

- Follow blog genk [tiada paksaan]

- Buat tajuk entri : Blogger! Jom Kenal

- Letak banner di atas dalam entri dan linkkan ke entri ini

- Nyatakan Asal korang dan serba sedikit tentang diri/blog korang

- Dah Siap?Hantar Link di ruangan komen entri ini

-Ada masa kenal-kenalah dengan blogger lain

***

dah follow :)

tajuk dah letak.

banner dan link settle.

asal mak - ipoh, perak.

mak ni seorang anak, seorang isteri dan seorang ibu.

blog mak ni tentang apa yang mak rasa nak tulis, mak tulis lah heee.

dah siap. nanti mak link kan.

insyaAllah nanti mak ronda :)

***

nak join?

sila klik banner :)

25 comments:

  1. saya dari segmen sama.jemput singgah dan follow blog saya juga ye?
    :))

    ReplyDelete
  2. dtg dri segmen same.. sy folo tmbh kenalan.. jemput2 singgah ye

    ReplyDelete
  3. saya join sini laa :) hee .salam kenal , jemput dtg blog sy :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal!

    http://haslindashahrul.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  5. Makasi mak sebab sudi join segmen gel..
    salam perkenalan dari genk..
    alhamdulillah bertambah lagi sahabat genk dlm dunia blog..

    genk dah follow mak ^^


    JOM TERJAH PESERTA LAIN

    ReplyDelete
  6. dri segmen sama ^^
    salam kenal +_+

    http://nabilamedan-taipmenaip.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  7. salam perkenalan..
    singgah dari segmen yang sama...
    follow ur cute blog~

    (^__^*)

    ReplyDelete
  8. hello, dr segmen yg sama. kite follow sekali. follow balik tau?

    ReplyDelete
  9. singgah dari segmen yg sama....nice to meet u..

    id follower : mama shima

    http://hashima-yusop.blogspot.com/2011/10/segmen-blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  10. Hi. saya singgah dari segmen yang sama. Jom singgah blog saya jugak? :)

    http://salwaismail.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    http://salwaismail.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. hai....salam perkenalan.dr segmen yg sama.dh follow ... :D

    ReplyDelete
  12. hye dear ! ryn singgah cnie dari segmen genk !
    nak kenal boley tak ? hehe :)
    meh laa gi blog ryn jugakk..

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  13. datang dari segmen yang sama :)..

    rerajin melawat la kat sini ye
    http://www.areliff.com

    :))

    ReplyDelete
  14. aii...dr segmen yg sm jg
    singgah blog awak n done follow ur blog...follow me back ya..
    keep in touch...salam pkenalan ^_^

    ReplyDelete
  15. singgah sini dari segmen genk gak. hehe.

    jemput ke blog saya.

    http://mohdnaser.blogspot.com

    ReplyDelete
  16. ain da follow.. follow ain juga ye..

    ReplyDelete
  17. hye singgah dari segmen yang sama. jom terjah blog saya pulak :)

    http://waniewonek.blogspot.com

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang same,,jom jenjalan dekat blog sis gadis :) done follow u,,

    ReplyDelete
  19. singgah jap ye...jom singgah blog sy..tq..
    http://emosbloggingforlifes.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. singgah !!

    http://gadislollipops.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  21. dtg dari segmen yg same..
    jom singgah cniey pulak..
    http://bloggerhaniada.blogspot.com/2011/10/blogger-jom-kenal.html

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan dan persahabatan.

    from: adando.blogspot.com

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...