Tabungan

12 October 2011

AKU CUMA SEORANG BLOGGER


ini first time mak join segmen abang ben.

ihiks ihiks.

segmen beliau simple.

bubuh tajuk entri 'AKU SEORANG BLOGGER'

letak banner 'SANTAI BERSAMA BEN ASHAARI' seperti di atas.

dan terangkan kenapa kalian perlu datang menyinggah blog ni.
er. actually. takde sebab pun. 
sebab terpulang kepada kalian nak menyinggah.
cuma orang putih asli ada sebut, lagi ramai lagi meriah.
blog mak ni sunyi.
tapi mak tak suka sunyi-sunyi. 
jadinya pun, moh la memeriahkan blog mak yang tak seberapa ini ihiks ihiks.

tentang keistimewaan blog.
kalian pun dapat tengok.
takde apa yang istimewa.
cuma blog biasa.
tempat mak meluahkan perasaan mak.
dan bercerita tentang anak kecil mak.

blog yang menjadi inspirasi mak setakat ini ialah blog cik tedi.
tapi, sekarang ni, dia dah jarang update.
mak pun tak tahu kenapa.
tapi nama lagi inspirasi kan?
mak tetap tiap-tiap ari pi jenguk dia dengan harapan dia menulis seperti biasa.

eh itu aje requirement nye kan pun.

harap diterima.

saya yang menurut perintah.

eh tetiba.

si kecil mesti kena enter-frame :)

13 comments:

  1. salam, nice blog..
    dari segmen yg sama..sambil tu nak jemput JOIN GIVEAWAY DI BLOG SAYA :)

    ReplyDelete
  2. Kita tak pernah join segmen Ben tue hihihi

    ReplyDelete
  3. hye3!! yana dengan tinkerbell datang dari segmen yg sama.

    salam perkenalan!!
    hepy bloging!! ^^,

    ReplyDelete
  4. chaiyok2.....
    eita boleh..
    hehehehe

    ayu terlepas segmen lah..
    hari nie checkup utk rawatan en zalie

    ReplyDelete
  5. salam kenal ^^

    anak ke tu? comels nye!

    ReplyDelete
  6. terjah^^
    http://sa-xi-di.blogspot.com/2011/10/ww-kelakar-peh.html

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yg sama...

    http://mylovely-fieda.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  8. Salam ukhuwah…Apa khabar hari ini?? Eza datang terjah dari segmen Sifu: Abang Ben..Nak kenal Eza lagi? Welcome to my blog ek..

    http://cheksunnyboomboom.blogspot.com/2011/10/aku-cuma-seorang-blogger.html

    ReplyDelete
  9. hehehe yang best tang TETIBE tu yang,...si budak canteks yg comel tu!!:)

    ReplyDelete
  10. singgah dari blog ben...jom like pic ni http://www.facebook.com/photo.php?fbid=10150332286878580&set=a.10150331351503580.352268.245198783579&type=3&th

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...