Tabungan

05 October 2011

Cash Out Duit Nuffnang LAh!!!

Bukan.

Bukan mak.

Mak dah dekat 4 tahun ber-blog, TAPI mak TAK PERNAH cash out duit nuffnang.

Tak percaya?!

Mak lagi tak percaya.

Tapi itulah kenyataan.

Duit mak dari dulu ada 20 henggit tak gerak-gerak.

Mak pun tak faham mana salahnya.

Tadi saja mak dah baca dari blog beliau mengenai Red Mummy yang setiap bulan duit nuffnang nya saja hampir 20ribu ringgit Malaysia.

Halahai. Gaji mak pun tak sebanyak itu tau.

Kadang-kadang semangat juga nak ber-blog bila ada kisah-kisah kejayaan gitu rupa.

Rajin juga blog-walking, rajin juga tinggal jejak.

Tapi agak frust sebab rakan-rakan yang kita jenguk tadi tak membalas kunjungan.

Apatah lagi membalas omelan kita.

Maklumlah, kita ni tak se-glamor famos amos mana. Tak dilayan lah mereka.

Menda-menda gitu buat kita rasa down.

Tapi....bila difikirkan semula, masa mak memula ber-blog dulu, mak tak tau pun yang ber-blog ni boleh buat duit. Mak ber-blog sebab masa tu trend ada blog, dan masa tu, mak tengah single dan perlukan satu tempat untuk mengomel sengsorang.

Jadi rasanya, biarlah duit nuffnang mak tak bergerak pun, mak akan tetap menulis di sini, tunggu kunjungan kengkawan semua dan membalas kunjungan kengkawan semua.

Dan semoga kita kan terus jadi kawan. :)

8 comments:

  1. Cash2 selalu2..
    nnt cepat la earning tu naik

    ReplyDelete
  2. huhu, takmo la sedih2..
    berblog bukan sbb duit semata2 ye tak?
    baik takyah pk kan sgt..
    ada rezki , ada la..
    yg penting.....dpt ramai kawan! :)

    ReplyDelete
  3. macam mana nak cash kak..
    50 hinggit pun tak sampe hee...

    ReplyDelete
  4. insya allah .. nanti bertambah la earning nuffnang tu :)

    www.anastasyea.com

    ReplyDelete
  5. yup... kembali kepada tujuan asal buat blog kan :)

    ReplyDelete

terima kasih atas segala pandangan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...